Sponsors

Tijdens het symposium kunt u de onderstaande bedrijven ontmoeten.

Hoofdsponsor


Novartis

Een gezond leven. Niets is belangrijker dan dat. Wij, bij Novartis, vinden dat iedereen recht heeft op een gezond en normaal leven. Het drijft ons, samen met gepassioneerde onderzoekers, zorgprofessionals, patiënten- en andere organisaties bij te dragen aan een betere zorg voor uiteenlopende ziektes, zoals kanker. Met als doel mensen te genezen of hun leven te verbeteren.

novartis.nl

Sponsors


Bristol-Myers Squibb

B-MS is een internationaal farmaceutisch bedrijf met als missie het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve medicijnen die patiënten helpen om ernstige ziekten te overwinnen. Onze focus ligt daarbij op medische terreinen als de (immuno)oncologie, cardiovasculaire ziekten, de immuunwetenschap en fibrose.

bms.nl


Janssen Oncology

janssen.nl


Pfizer Oncology

Samen werken aan goed leven met kanker, totdat er geen kanker meer is. Dat is waar Pfizer naar streeft. Wij voelen de urgentie waar kankerpatiënten mee te maken hebben. Daarom werken onze wetenschappers samen met specialisten over de hele wereld aan veelbelovend onderzoek. Zodat wij patiënten snel van baanbrekende behandelingen kunnen voorzien. Hierbij streven we naar een gezamenlijk doen; een goed leven voor patiënten met kanker tot wij kanker uiteindelijk kunnen genezen.

pfizer.nl


Roche

Roche, al 120 jaar een pionier in de gezondheidszorg. Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw. Daarbij richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker, MS en reuma. We zijn wereldwijd leider in het aanbieden van kankertherapieën. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn wij daarnaast beter in staat dan welk bedrijf dan ook om personalised healthcare tot realiteit te maken. We richten ons niet op meer van hetzelfde, maar op vernieuwingen die een grote impact hebben.

roche.nl


Nordic Pharma

Nordic Pharma is een leverancier van geneesmiddelen en medisch-technische hulpmiddelen. Wij willen een actieve rol spelen in het verbeteren van de zorg in die gebieden waarvoor wij producten leveren. Dit doen we door patiënten en behandelaren te ondersteunen en het weghalen van barrières.

nordicpharma.nl